Tamanu-olie

Rijk aan krachtige verzachtende actieve ingrediënten, deze olie is een ingrediënt bij uitstek voor de verzorging van gescheurde of rode huid. Het is ook een ideale ondersteuning voor het bereiden van massage-oliën met "lichte benen". Tamanu-olie wordt gebruikt in Natural Cosmetics voor:

  • Welzijn: antibacteriële, ontstekingsremmende en natuurlijke genezing.
  • Schoonheid: natuurlijke deodorant en natuurlijke witmaker.