Jojoba olie

Evenwichtig en verzachtend dringt deze olie gemakkelijk de huid binnen zonder een vettig gevoel achter te laten. Jojoba-olie beschermt de huid tegen uitdroging en tekenen van veroudering; deze olie is ideaal als ondersteuning bij het maken van massageoliën en make-upverwijderaars. Jojoba-olie wordt gebruikt in Natural Cosmetics voor:

  • Welzijn: voedende, evenwichtige talgafscheiding en regeneratie.
  • Schoonheid: tonisch, herstellend en vochtinbrengend.